Målartävling: Det här är min värld

Målartävling som pågår till och med 10 oktober för barn och ungdomar 4 till 15 år som bor i Hällefors kommun. Ett initiativ av Konstföreningen Galleri Grythyttan och Hällefors kommun. Sommar, vinter, vardag, semester, din familj,dina drömmar och mycket mer – ta ett ark papper, färg eller penna och måla eller rita din värld.

Teckning av barn och djur

Tema: Det här är min värld
Teknik: Måleri, teckning, grafik
Format: Pappret får max vara 50x70 centimeter

Inlämning: Bara en bild (originalet) per insändare med namn, ålder, adress, telefonnummer och e-postadress på baksidan av bilden.

Inlämning senast 10 oktober till Hällefors bibliotek, kulturskolan, skolan, förskolan i Hällefors eller Grythyttan eller hos Konstföreningen Galleri Grythyttan (Petra Janensch, Norsbron 28, 712 95 Grythyttan).

Information: Om ni har frågor ring Petra Janensch på 073-029 33 05 eller smejla till chrizly@freenet.de

Alla bilder kommer att bedömas av en jury som väljer ut bilderna efter åldersgrupper som visas i en utställning på Hällefors bibliotek 14–30 november 2022. Åldersgrupperna är 4-6 år, 7-11 år och 12-15 år. Prisutdelningen sker under utställningen.

De bästa bilderna har möjlighet att skickas vidare till en internationell målartävling i Tyskland eller lämnas in till det svenska barnbildarkivet

Vid deltagande av tävlingen får arrangören av tävlingen, Konstförening Galleri Grythyttan, rättighet att använda bilderna offentligt.

Sidan är uppdaterad