Anmälan till aktiviteter på höstlovet

Discobowling

Vecka 44 är det höstlov och alla skolbarn och ungdomar är lediga. Kommunen kommer att sammanställa ett höstlovsprogram med aktiviteter.

Vill du ha med din aktivitet i programmet?

Fyll då i formuläret nedan. Vi behöver din anmälan senast tisdag 13 oktober. Höstlovs­programmet läggs ut på hellefors.se och på kommunens Facebook. Vill du ha programmet i pappersformat kan den hämtas i Formens Hus, bowlinghallen, kulturskolan och på biblioteken.
* = obligatoriska fält


Kontaktuppgifterexempel: 7-10 år, alla, barn upp till 12 år
Behövs anmälan till aktiviteten * (obligatorisk)
Behövs anmälan till aktivitetenBehandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invändningar eller annat, har du rätt att
kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Du når vårt dataskyddsombud på dataskydd@hellefors.se.

Tillsynsmyndighet är Datainspektionen.

Sidan är uppdaterad 12/10 2020 13.46.12