Hällefors kommuns logotyp
engelsk
Finsk
hus

Anmälan till aktiviteter på höstlovet

Modellflyg i Sporthallen

Vecka 44 är det höstlov och alla skolbarn och ungdomar är lediga. Kommunen kommer att sammanställa ett höstlovsprogram med aktiviteter. Stort som smått.

Är aktiviteterna gratis för deltagarna?

Du kan söka bidrag till avgiftsfria aktiviteter på höstlovet för barn och unga 6–15 år.

Ansökan om bidrag till höstaktiviteter

Vill du ha med din aktivitet i programmet?

Fyll då i formuläret nedan. Vi behöver din anmälan senast onsdag 10 oktober. Höstlovs­programmet läggs ut på hellefors.se och på kommunens Facebook. Vill du ha programmet i pappersformat kan den hämtas i kommunhuset, bowlinghallen, kulturskolan och på biblioteken.
* = obligatoriska fält


Kontaktuppgifterexempel: 7-10 år, alla, barn upp till 12 år

Behandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invändningar eller annat, har du rätt att
kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Du når vårt dataskyddsombud på anna.ljungsten@lindesberg.se.

Tillsynsmyndighet är Datainspektionen. Länk till Datainspektionen