Anmälan till aktiviteter på sommarlovet 2020

Foto: Barnens dag Hällevi 2019

Barnens dag Hällevi 2019

13 juni till 18 augusti är det sommarlov och alla skolbarn och ungdomar är lediga. Ni som förening eller annan aktör kan vara  med och bidra till att barn och ungdomar i Hällefors kommun erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter på sommar­lovet. Kommunen kommer att sammanställa ett sommarlovs­program med alla aktiviteter som är gratis!

Vill ni ha med er aktivitet i programmet?

Fyll då i formuläret nedan. Vi behöver ha er anmälan senast måndag 1 juni. Programmet kommer att läggas ut på hellefors.se och kommunens Facebooksida samt finnas att hämta på biblioteken och kommunkontoret i Formens Hus.

Kommunens Facebooksida


Kontaktuppgifterexempel: 7-10 år, alla, barn upp till 12 år
Behövs anmälan till aktiviteten * (obligatorisk)
Behövs anmälan till aktivitetenexempel: behövs något tas med, kostar det något eller är det gratis

Behandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invändningar eller annat, har du rätt att
kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Du når vårt dataskyddsombud på dataskydd@hellefors.se.

Tillsynsmyndighet är Datainspektionen.

Kontakt

Kicki Johansson, kultur- och fritidschef Telefon: 0591-641 42
E-post: kicki.johansson@hellefors.se