Registrera, ändra förening i förenings­registret

Här kan du registrera din förening förutsatt att den har sin verksamhet i Hällefors kommun. 

Webbformulär

Alla fält med * är obligatoriska. Kom ihåg att uppdatera dina uppgifter vid förändringar. Uppdateringar gör du enklast genom att fylla i alla uppgifter i formuläret igen.

Registrera eller ändra * (obligatorisk)
Registrera eller ändraTyp av förening * (obligatorisk)
Typ av föreningFöreningens konto
Föreningens konto

Ordförande och kontaktperson behöver inte vara samma


Dit post ska skickas


Behandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invänd­ningar eller annat, har du rätt att kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Läs mer om Hällefors kommuns hantering av personuppgifter på hellefors.se/gdpr

Sidan är uppdaterad