Samlad information kring covid-19
Vad Hällefors kommun gör och vad du själv kan göra för att begränsa smitt­spridningen av corona­viruset.

Hällefors kommuns logotyp
Kulturskolans logotyp
Kulturskolans logotyp

Kulturskolans åtgärder för att minska risken för smittspridning av covid-19

Vi fortsätter att ha distansundervisning på Kulturskolan även denna vecka 7 fram till den 19 februari. Vår förhoppning är att återuppta alla lektioner som vanlig igen efter sportlovet, vecka 9 dvs måndag den 1 mars. Kulturskolan kan öppna upp sin verksamhet med fysiska lektioner igen för barn födda 2002 och senare. De nationella rekommendationerna kring covid-19 har förlängts med några ändringar.

Vecka 7: Detta gäller för musik, bild, keramik, teater, dans, film och programmering

All undervisning, enskilt eller i grupp, kommer ske digitalt eller att vi ses utomhus då det är möjligt. Våra lärare och pedagoger kommer att kontakta sina elever för att få till detta på bästa sätt.

Detta gäller för kortkurser

Kulturskoleverkstad, programmering, Dans för hälsa m.m. kommer starta efter sportlovet vecka 9.

Detta gäller för fritidsklubben Valhalla, åk 2-5

Valhalla har all sin verksamhet utomhus på tisdagar, onsdagar och torsdagar så långt det är möjligt. Blir det väldigt kallt kommer verksamheten ställas in. Fritidsledarna kommer informera vårdnadshavare vad som händer under varje vecka.

Detta gäller för fritidsklubben Lilla Kvarn, åk 6 – upp till 18 år

Lilla Kvarn har öppet digitalt tisdag, onsdag och torsdag men finns online via sociala medier 18.15–21.00. På fredagar finns vi fysiskt på plats utomhus mellan 19.00–21.00. Övrig tid finns vi online.

Uppdaterad 17/2 2021 12.30.06