Hällefors kommuns logotyp
Hällefors kommuns logotyp

Om kakor

En kaka (cookie) är en textfil som vid uppkoppling mot en webbplats sparas på besökarens dator. Vi använder kakor på hellefors.se för att göra din upplevelse av webbplatsen bättre.

Om du inte samtycker till lagring av kakor

Vi utgår från att du stänger av webbläsarens funktion för lagring av kakor om du inte samtycker till lagring av kakor på din dator. Hur du stänger av kakor i din webbläsare får du mer information om i din webbläsares hjälpavsnitt.

Vad denna webbplats använder kakor för

Publiceringsverktyget Sitevision

I Sitevision finns en sessionskaka som håller reda på vilken besökare som tillhör vilken session. Om du väljer att inte acceptera kakor fungerar webbplatsen med den skillnaden att alla URL:er kommer att innehålla token som Sitevision kommer att använda sig av för att hålla reda på vilken session som är kopplad till vilken besökare. Kakan tas bort när du lämnar webbplatsen.

Webbanalys

Vi använder Sitevisions webbanalys för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. När du besöker någon av våra sidor placerar analysverktyget en kaka i din webbläsare men den kan inte koppla informationen till dig som enskild person.

Uppläsningsfunktionen Readspeaker webreader

Använder du uppläsningsfunktionen samlar företaget Readspeaker in viss information. Syftet är dels att spara dina inställningar så att du inte behöver upprepa dina val och dels att samla in analysdata för att göra uppläsnings­funktionen bättre. Två kakor sparas som försvinner efter fyra dagar.

Senast uppdaterad