Silvergrytan

Restaurang Silvergrytan drivs av eleverna på Pihlskolans Restaurang- och livsmedelsprogram tillsammans med yrkesvux. Restaurangen är öppen för allmänheten.

Servering vid middagsbord

Bokning av bord till lunch och kväll

Telefon: 0591-642 08
Svarar vi inte så kan det bero på att vi har lektion, så försök gärna igen.

  • Lunchen består av tre rätter samt ett vegetarisk allternativ
  • Betalning: kort eller Swish

Varmt välkomna!

Hampus, Lena och
Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Reservation för ändringar.

Vegetariskt alternativ finns alltid.


v. 3 Onsdag 18/1

Quesadillas med örtfärskost

pasta med ost och skinksås

veg: pasta med pesto och mozzarella

kanelbakade äpplen med honungsparfait


v. 4 Onsdag 25/1

Rostad rotfruktssoppa

pytt i panna med ägg och rödbetor

veg: rotfruktspytt med ägg och rödbetor

Marsipantårta


v. 5 Onsdag 1/2

ägg benedict

köttsoppa

veg: Ärtsoppa

kardemummapannkaka med grädde och bär


v. 6 Onsdag 8/2

laxsallad

Dillkött med kokt potatis

semla


v. 9 Onsdag 1/3

grönärtssoppa

Pasta carbonara

Gotländsk saffranspannkaka


v. 9 Torsdag 2/3

råraka med klassiska tillbehör

köttbullar, gräddsås, lingon

Marsipantårta


v. 9 Fredag 3/3

räkcoctail

helstekt kyckling med risotto

Tiramisu


v. 10 Onsdag 8/3

jordärtskockssoppa vitlöksbröd

kyckling klyftpotatis bea

karamellpannacotta bärkompott


v. 10 Torsdag 9/3

Stuffed Pequillo Pepper

Gratinerad Rigatoni

Sticky toffee pudding


v. 10 Fredag 10/3

Svampsoppa

Pastagratäng med kyckling

Chokladfondant


V11 Onsdag 15/3

Sandwich med rostbiff och pepparrot

Lax pressad potatis och hollandaisesås

Chokladmousse


V11 Torsdag 16/3

Laxtårta

Kycklingwallenbergare

Pannacotta med blåbärstopping


V11 Fredag 17/3

Räksoppa

Pannbiff med lök

Inkokta rabarber


V12 Onsdag 22/3

Potatis och purjolökssoppa

Helstekt kotlettrad med rostade rotsaker och bearnaisesås

Bärpaj



V12 Torsdag 23/3

Laxsallad

Pasta med pesto och kyckling

Småkakor


V12 Fredag 24/3

Stembund med kyckling och koriander

Torsk med äggsås

Våffla med vaniljglass


V13 Onsdag 29/3 Påsklunch 195kr

Påskbuffe

Fläskfile med klyftpotatis

Tårta


V13 Torsdag 30/3 Påsklunch 195kr

Påskbuffe

Porterstek

Tårta

V16 Onsdag 19/4

 

V17 Onsdag 26/4


Reservation för ändringar.

Vegetariskt alternativ finns alltid.


V.6 Torsdag 9/2

Förrätter:

Skageninspirerad surdegstoast

Chevregratinerade rödbetor med honung och pinjenötter


Varmrätter:

Oxfile portvinssås friterad potatis

Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta med aioli


Dessert

Jordgubbs cheesecake



Information

  • Boka bord på tel: 0591-642 08
  • Öppet torsdagar
  • Pris: 350kronor
  • Betalning: Kort eller Swish

Sidan är uppdaterad