Silvergrytan
Restaurang Silvergrytan drivs av eleverna på Pihlskolans Restaurang- och livsmedelsprogram tillsammans med yrkesvux. Restaurangen är öppen för allmänheten.

Bokning av bord till lunch och kväll
Telefon: 0591-642 08
Svarar vi inte så kan det bero på att vi har lektion, så försök gärna igen.
- Lunchen består av tre rätter samt ett vegetarisk allternativ
- Betalning: kort eller Swish
Varmt välkomna!
Hampus, Lena och
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Dagens lunch
Reservation för ändringar.
Vegetariskt alternativ finns alltid.
v. 3 Onsdag 18/1
Quesadillas med örtfärskost
pasta med ost och skinksås
veg: pasta med pesto och mozzarella
kanelbakade äpplen med honungsparfait
v. 4 Onsdag 25/1
Rostad rotfruktssoppa
pytt i panna med ägg och rödbetor
veg: rotfruktspytt med ägg och rödbetor
Marsipantårta
v. 5 Onsdag 1/2
ägg benedict
köttsoppa
veg: Ärtsoppa
kardemummapannkaka med grädde och bär
v. 6 Onsdag 8/2
laxsallad
Dillkött med kokt potatis
semla
v. 9 Onsdag 1/3
grönärtssoppa
Pasta carbonara
Gotländsk saffranspannkaka
v. 9 Torsdag 2/3
råraka med klassiska tillbehör
köttbullar, gräddsås, lingon
Marsipantårta
v. 9 Fredag 3/3
räkcoctail
helstekt kyckling med risotto
Tiramisu
v. 10 Onsdag 8/3
jordärtskockssoppa vitlöksbröd
kyckling klyftpotatis bea
karamellpannacotta bärkompott
v. 10 Torsdag 9/3
Stuffed Pequillo Pepper
Gratinerad Rigatoni
Sticky toffee pudding
v. 10 Fredag 10/3
Svampsoppa
Pastagratäng med kyckling
Chokladfondant
V11 Onsdag 15/3
Sandwich med rostbiff och pepparrot
Lax pressad potatis och hollandaisesås
Chokladmousse
V11 Torsdag 16/3
Laxtårta
Kycklingwallenbergare
Pannacotta med blåbärstopping
V11 Fredag 17/3
Räksoppa
Pannbiff med lök
Inkokta rabarber
V12 Onsdag 22/3
Potatis och purjolökssoppa
Helstekt kotlettrad med rostade rotsaker och bearnaisesås
Bärpaj
V12 Torsdag 23/3
Laxsallad
Pasta med pesto och kyckling
Småkakor
V12 Fredag 24/3
Stembund med kyckling och koriander
Torsk med äggsås
Våffla med vaniljglass
V13 Onsdag 29/3 Påsklunch 195kr
Påskbuffe
Fläskfile med klyftpotatis
Tårta
V13 Torsdag 30/3 Påsklunch 195kr
Påskbuffe
Porterstek
Tårta
V16 Onsdag 19/4
V17 Onsdag 26/4
Reservation för ändringar.
Vegetariskt alternativ finns alltid.
Kvällsmeny
V.6 Torsdag 9/2
Förrätter:
Skageninspirerad surdegstoast
Chevregratinerade rödbetor med honung och pinjenötter
Varmrätter:
Oxfile portvinssås friterad potatis
Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta med aioli
Dessert
Jordgubbs cheesecake
Information
- Boka bord på tel: 0591-642 08
- Öppet torsdagar
- Pris: 350kronor
- Betalning: Kort eller Swish