Hällefors kommuns logotyp
Hällefors kommuns logotyp

Årets bästa julklapp? Ett presentkort som gäller nästan överallt!

Företagsföreningen i Hällefors har i samarbete med Hällefors kommun tagit fram årets bästa julklapp för dig och det lokala näringslivet. Ett presentkort som du laddar med valfritt belopp och som kan nyttjas i drygt 30 butiker, restauranger, hår- och massagesalonger med flera.

Årets julgåva från kommunen till sina anställda är ett presentkort för inköp av vara eller tjänst hos valfri aktör eller en gemensam aktivitet som gynnar det lokala näringslivet till ett totalt värde av 500 kr.

De anställda har fått önska vad de vill ha och det är roligt att så många som 80% av de anställda har valt just detta presentkort som julgåva, säger kommunens näringslivschef Camilla McQuire.

Företagsföreningen i Hällefors har i samarbete med Hällefors kommun tagit fram ett presentkort som man kan använda i alla anslutna butiker och verksamheter, du kan välj om du vill köpa kläder, skor, blommor, fiskeutrustning eller gå ut och äta mat eller välja ett frisör- eller massagebesök eller en spa-upplevelse. Det är verkligen årets bästa julklapp för det lokala näringslivet!

Bild på presentkort liggande på en duk omgiven av julkulor och julsnöre

Kan man köpa presentkortet även som privatperson?

Självklart kan man även som privatperson köpa presentkort till sina nära och kära. Det är ju det som är tanken, att alla ska kunna köpa dem. Det är den perfekta julklappen, eller varför inte födelsedags- eller studentpresent?

Hur köper man det då?

Du köper det enkelt på denna sida och får ett digitalt presentkort direkt till din telefon.

Du kan köpa ditt presentkort på Cityplay.

Där kan du också se vilka butiker och verksamheter som är anslutna.

Tycker att det digitala verkar krångligt? Då får du naturligtvis hjälp att köpa presentkort av alla som är anslutna!

När du köper ett presentkort så får du en unik kod som du enkelt kan skiva ner på ett fint julkort, stoppa i ett kuvert och slå in! Du får hjälp i butiken också när du ska handla för det! Hur enkelt som helst!

Det tillkommer en administrativ avgift för varje presentkort som du köper.
10 kr om du betalar med swish och 25 kronor om du betalar med kort.