Kulturskolans logotyp

Lilla Kvarn

Lilla Kvarn är en kostnadsfri fritidsklubb för ungdomar mellan årskurs 6 och gymnasiet (tills du fyllt 18 år). Vi har öppet fyra vardagskvällar i veckan.

Under kvällarna kan ungdomarna engagera sig i olika aktiviteter som t ex pingis, biljard, innebandy och liknande. Vi erbjuder även möjligheten att jobba med musik, dans, teater, film och foto.

Vid speciella tillfällen såsom Skolavslutning, Halloween och Hälleforsmarken har vi drogfria alternativ med diverse aktiviteter.

Lilla Kvarn har öppet:

Tisdag: 18.15–21.00

Onsdag: 18.15–21.00

Torsdag: 18.15–21.00

Fredag: 18.30–00.00

Förutsättning för att vara på Lilla Kvarn är att du som vårdnadshavare och barn/ungdom som anmäls till Lilla Kvarn har läst igenom våra trivselregler nedan och godkänner dem i samband med anmälan.

För att få vistas hos oss och göra tillvaron på Lilla Kvarn så trevlig som möjligt gäller följande:

 • När du skriver in dig hos oss får du ett medlemskort. Detta kort bör du alltid ha med dig när du är här och för att få låna några av våra föremål måste detta kort lämnas in i pant. Har du tappat bort ditt medlemskort kan du köpa ett nytt för en kostnad av 20 kr.
 • Allt ätbart/drickbart får endast förtäras i Ovalen.
 • Vi behandlar varandra med respekt.
 • Vi försöker hålla ljudnivån i våra lokaler på en trivsam nivå, därav undviker vi skrik och spring med undantag för idrottsrummet Black Box.
 • Vi försöker, så gott vi kan, att prata svenska när vi är här för att undvika missförstånd och att andra känner sig utanför.
 • Det är inte tillåtet att ta med sig droger, tobak, alkohol eller energidryck in i våra lokaler.
 • Vi tar inte med oss våra väskor eller låser dörrar om oss när vi går in i bokningsrummen.
 • Lånar du några av våra pantföremål skall dessa lämnas tillbaka i samma skick som när du hämtade ut dem. Är föremålet skadat eller borttappat kan en avgift på 100kr tillkomma. Det är alltid den person vars medlemskort har lämnats i pant som är ansvarig för föremålet. Var därför noga med att lämna in ditt lånade föremål direkt till någon av oss i personalen och att du får tillbaka ditt kort, detta för att undvika att någon annan tar föremålet när det är utlånat i ditt namn.
 • Våra bokningsrum kan alla medlemmar använda. För att undvika konflikter har vi bokningslistor till dessa rum. Vill du vara i samma rum mer än en gång under samma kväll får du vänta med att boka nästa tid till dess att din första tid är slut och du lämnat rummet. Tänk på att om ni är många har ni extra ansvar för att det inte blir för stökigt och bråkigt i rummen. Lämna rummen i ett helt och rent skick efter att du har varit där. Är något trasigt, ligger det skräp eller om det på något annat sätt är fel på rummen när ni kommer dit, säg då till någon av oss i personalen direkt så att du inte får skulden för detta! Sköts inte ovanstående får du lämna rummet och dörren låses till nästa bokning ska in.

  Följs inte dessa förhållningsregler kan du komma att bli avstängd under en period.

Här anmäler du dig till Lilla Kvarn

Sidan är uppdaterad